Nutriční hodnoty (Klobáskovo - mangoldová omáčka na těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 10 794 kJ / 2 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 230,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 228,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 176,72 g |
| – nasycené | 58,73 g |
| – nenasycené | 101,03 g |
| –– mononenasycené | 68,53 g |
| –– polynenasycené | 32,51 g |
| ––– omega 3 | 8,15 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 28,87 g |
| Sůl | 72,15 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 10,18 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 bílé grilovací klobásy ( vinné, Norimberské ...) | Klobása | |
| 4 hrsti 4 hrsti nakrájených mangoldových listů | Mangold | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 filety 4 filety ančoviček | Ančovičky v oleji | 800 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| trochu trochu cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| trochu trochu cukety | Cuketa čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |