Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře na sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 087 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,27 g |
Tuky | 41,80 g |
– nasycené | 21,98 g |
– nenasycené | 9,41 g |
–– mononenasycené | 8,46 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 37,45 g |
– cukry | 15,69 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky (rozdělené v kloubu) | Kuře stehno s kůží | |
2 2 střední cibule (nakrájené na čtvrtky či třetinky) | Cibule čerstvá | 140 g |
6 - 7 stroužků 6 - 7 stroužků česneku (oloupané, ale v celku) | Česnek čerstvý | 45.5 g |
8 - 10 8 - 10 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 dcl 1 dcl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku strouhaného Parmezánu | Parmezán | 83.3333358168602 g |
2 2 menší snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 lžíce 3 lžíce nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce nakrájené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 45 g |
1 1 1/2 lžíce nakrájeného libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
mleté chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
případně koření Pečené kuře | Grilovací koření |