Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře na sušených rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 087 kJ /
738 kcal
Bílkoviny33,27 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,27 g
Tuky41,80 g
– nasycené21,98 g
– nenasycené9,41 g
–– mononenasycené8,46 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,50 g
Sacharidy37,45 g
– cukry15,69 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky (rozdělené v kloubu) Kuře stehno s kůží
2 2 střední cibule (nakrájené na čtvrtky či třetinky) Cibule čerstvá 140 g
6 - 7 stroužků 6 - 7 stroužků česneku (oloupané, ale v celku) Česnek čerstvý 45.5 g
8 - 10 8 - 10 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
1 dcl 1 dcl vína Víno bílé suché 100 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku strouhaného Parmezánu Parmezán 83.3333358168602 g
2 2 menší snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
3 lžíce 3 lžíce nakrájené pažitky Pažitka čerstvá 45 g
3 lžíce 3 lžíce nakrájené petrželové natě Petržel nať čerstvá 45 g
1 1 1/2 lžíce nakrájeného libečku Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
mleté chilli papričky Chilli paprička čerstvá
případně koření Pečené kuře Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.