Nutriční hodnoty (Moučník s tvarohem a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 550 kJ / 4 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,82 g |
| Tuky | 115,68 g |
| – nasycené | 61,79 g |
| – nenasycené | 40,53 g |
| –– mononenasycené | 33,16 g |
| –– polynenasycené | 7,37 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 18,85 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 633 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 747,30 g |
| – cukry | 409,05 g |
| ––– laktóza | 24,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek zahradních borůvek | Borůvky čerstvé | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
| 1 1 vanilkový pudink (Dr.Oetker) | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 tvaroh ve fólii | Tvaroh polotučný | |
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vanilkový pudink (Dr.Oetker) | Puding v prášku | 40 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 375 ml 375 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |