Nutriční hodnoty (Telecí cordon bleu s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 15,31 g |
| – nasycené | 3,06 g |
| – nenasycené | 12,17 g |
| –– mononenasycené | 9,49 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 4,22 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 telecí kotlety | Hovězí kotleta s kostí | |
| 10 10 menších výhonků chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 5 5 středních žampionů | Žampion čerstvý | |
| 6 plátků 6 plátků kvalitní šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku směsi strouhaných sýrů | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| voda (na podlití) | Voda |