Nutriční hodnoty (Tykev pod tvarohovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 418 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
| Tuky | 37,67 g |
| – nasycené | 20,64 g |
| – nenasycené | 12,18 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 29,40 g |
| Cholesterol | 359 mg |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 89,97 g |
| – cukry | 30,47 g |
| ––– laktóza | 26,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tekvica - tykev ( alebo polovica veľkej ) | Dýně čerstvá | |
| 3 3 paradajky | ||
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
| soľ | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 ml 200 ml bieleho jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| soľ | Sůl mořská | |
| 1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |