Nutriční hodnoty (Vepřová plec v pórku s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 474 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 50,74 g |
– nasycené | 8,79 g |
– nenasycené | 36,94 g |
–– mononenasycené | 14,71 g |
–– polynenasycené | 22,23 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 8,95 g |
Sacharidy | 9,98 g |
– cukry | 6,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
1 lžička 1 lžička světlé instantní jíšky | Jíška světlá instantní |