Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v pórku s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 474 kJ /
830 kcal
Bílkoviny81,76 g
– z toho živočišné bílkoviny80,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky50,74 g
– nasycené8,79 g
– nenasycené36,94 g
–– mononenasycené14,71 g
–– polynenasycené22,23 g
––– omega 30,08 g
Vláknina5,67 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 3,61 g
Sůl8,95 g
Sacharidy9,98 g
– cukry6,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 33 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 bujónu Bujón hovězí 5 g
1 lžička 1 lžička světlé instantní jíšky Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.