Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s pancettou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 936 kJ /
1 419 kcal
Bílkoviny117,82 g
– z toho živočišné bílkoviny116,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky92,87 g
– nasycené40,81 g
– nenasycené45,46 g
–– mononenasycené34,78 g
–– polynenasycené10,68 g
––– omega 30,18 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 2,29 g
Sůl5,38 g
Sacharidy27,01 g
– cukry4,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
50 g 50 g pancetty Pancetta 50 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
2 PL 2 PL vepřového sádla Sádlo vepřové 30 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
pepř Pepř černý
škrobová moučka Bramborový škrob
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.