Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 92,87 g |
– nasycené | 40,81 g |
– nenasycené | 45,46 g |
–– mononenasycené | 34,78 g |
–– polynenasycené | 10,68 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,38 g |
Sacharidy | 27,01 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
50 g 50 g pancetty | Pancetta | 50 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
2 PL 2 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
pepř | Pepř černý | |
škrobová moučka | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská |