Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 92,87 g |
| – nasycené | 40,81 g |
| – nenasycené | 45,46 g |
| –– mononenasycené | 34,78 g |
| –– polynenasycené | 10,68 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,38 g |
| Sacharidy | 27,01 g |
| – cukry | 4,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 50 g 50 g pancetty | Pancetta | 50 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 2 PL 2 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| pepř | Pepř černý | |
| škrobová moučka | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská |