Nutriční hodnoty (Rozmarýnová kuřecí prsa s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 662 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 51,73 g |
– nasycené | 5,28 g |
– nenasycené | 43,49 g |
–– mononenasycené | 30,48 g |
–– polynenasycené | 13,01 g |
––– omega 3 | 4,94 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 53,15 g |
– cukry | 11,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 lžička 1 lžička čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) | Rozmarýn čerstvý | |
1 lžička 1 lžička čerstvého tymiánu (nemusí být) | Tymián čerstvý | 5 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |