Nutriční hodnoty (Celozrnný štrúdl s pudinkovo-tvarohovou náplní a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 097 kJ / 2 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,16 g |
| Tuky | 73,30 g |
| – nasycené | 39,39 g |
| – nenasycené | 27,07 g |
| –– mononenasycené | 22,08 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 694 mg |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 336,03 g |
| – cukry | 96,63 g |
| ––– laktóza | 30,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 150-170 g 150-170 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 160 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 60 g 60 g třtinového cukru (nebo cukru krupice) | Cukr třtinový | 60 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |