Nutriční hodnoty (Celozrnný štrúdl s pudinkovo-tvarohovou náplní a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 097 kJ / 2 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,16 g |
Tuky | 73,30 g |
– nasycené | 39,39 g |
– nenasycené | 27,07 g |
–– mononenasycené | 22,08 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 694 mg |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 336,03 g |
– cukry | 96,63 g |
––– laktóza | 30,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
150-170 g 150-170 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 160 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
60 g 60 g třtinového cukru (nebo cukru krupice) | Cukr třtinový | 60 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
ovoce | Jahody čerstvé | |
vejce na potření | Vejce slepičí |