Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnný štrúdl s pudinkovo-tvarohovou náplní a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 097 kJ /
2 413 kcal
Bílkoviny96,39 g
– z toho živočišné bílkoviny63,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,16 g
Tuky73,30 g
– nasycené39,39 g
– nenasycené27,07 g
–– mononenasycené22,08 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,33 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 694 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy336,03 g
– cukry96,63 g
––– laktóza30,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
150-170 g 150-170 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 160 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
60 g 60 g třtinového cukru (nebo cukru krupice) Cukr třtinový 60 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 g 250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
ovoce Jahody čerstvé
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.