Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 235 kJ /
773 kcal
Bílkoviny9,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky50,39 g
– nasycené31,95 g
– nenasycené17,48 g
–– mononenasycené15,85 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,54 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,63 g
– cukry20,32 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pstruh Pstruh
60 g 60 g změklého másla Máslo kravské 60 g
5 lístků 5 lístků rozmarýnu Rozmarýn sušený
bazalka Bazalka čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
máta Máta peprná list čerstvá
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
Trochu Trochu hrubé soli Sůl mořská
citronový pepř ( nemusí být) Pepř černý
5 5 malých brambor Brambor zimní 250 g
5 5 cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
Velký kus kus alobalu (musí se do něj vejít nejen ryba, ale i brambory ) Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.