Nutriční hodnoty (Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 235 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 50,39 g |
| – nasycené | 31,95 g |
| – nenasycené | 17,48 g |
| –– mononenasycené | 15,85 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 16,54 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,63 g |
| – cukry | 20,32 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pstruh | Pstruh | |
| 60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |
| 5 lístků 5 lístků rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| Trochu Trochu hrubé soli | Sůl mořská | |
| citronový pepř ( nemusí být) | Pepř černý | |
| 5 5 malých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| Velký kus kus alobalu (musí se do něj vejít nejen ryba, ale i brambory ) | Brambor zimní |