Nutriční hodnoty (Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 235 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 50,39 g |
– nasycené | 31,95 g |
– nenasycené | 17,48 g |
–– mononenasycené | 15,85 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,54 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,63 g |
– cukry | 20,32 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pstruh | Pstruh | |
60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |
5 lístků 5 lístků rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
Trochu Trochu hrubé soli | Sůl mořská | |
citronový pepř ( nemusí být) | Pepř černý | |
5 5 malých brambor | Brambor zimní | 250 g |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
Velký kus kus alobalu (musí se do něj vejít nejen ryba, ale i brambory ) | Brambor zimní |