Nutriční hodnoty (Vepřová játra na patizonu, rajčátkách, paprikách a cuketě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 14,27 g |
| – nasycené | 2,24 g |
| – nenasycené | 6,06 g |
| –– mononenasycené | 3,61 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| uzená sypká paprika (může být i sójová omáčka) | Paprika červená sušená | |
| 1/2 1/2 cukety nebo 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 plátky 2 plátky patizonu | Patizon čerstvý | |
| 6 6 rajčátek | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá |