Nutriční hodnoty (Plněné papriky po mém způsobu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 797 kJ / 2 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,05 g |
| Tuky | 140,63 g |
| – nasycené | 15,61 g |
| – nenasycené | 112,04 g |
| –– mononenasycené | 79,45 g |
| –– polynenasycené | 32,59 g |
| ––– omega 3 | 8,33 g |
| Vláknina | 50,45 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 215,95 g |
| – cukry | 180,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 20 20 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 3000 g |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku do masa + stroužky na posypání | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| voda | Voda | |
| kečup nebo rajský protlak (já dala protlak) | Kečup sladký |