Nutriční hodnoty (Lilkový " tatarák")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 995 kJ / 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,91 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 45,80 g |
– cukry | 29,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek (velký) | Lilek čerstvý | |
1 1 cibule (menší, použila jsem červenou) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 čerstvá paprika (menší, kdo rád pikantní, přidá feferonku) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů (posekaných) | Kapary | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky chilli omáčky | Chilli omáčka | 10 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku (velké nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |