Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 532 kJ /
1 322 kcal
Bílkoviny26,19 g
– z toho živočišné bílkoviny13,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,69 g
Tuky96,90 g
– nasycené48,43 g
– nenasycené47,02 g
–– mononenasycené37,28 g
–– polynenasycené9,74 g
––– omega 30,63 g
Vláknina28,59 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,70 g
Sacharidy73,70 g
– cukry27,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
250 g 250 g celeru Celer bulva čerstvá 250 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 200 bílých fazolí Fazole bílé
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalka čerstvá nebo sušená (podle chuti) Bazalka čerstvá
olej na restování Olej řepkový
zakysaná smetana na ozdobení Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.