Nutriční hodnoty (Italská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 532 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,69 g |
Tuky | 96,90 g |
– nasycené | 48,43 g |
– nenasycené | 47,02 g |
–– mononenasycené | 37,28 g |
–– polynenasycené | 9,74 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 28,59 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 73,70 g |
– cukry | 27,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
250 g 250 g celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 200 bílých fazolí | Fazole bílé | |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bazalka čerstvá nebo sušená (podle chuti) | Bazalka čerstvá | |
olej na restování | Olej řepkový | |
zakysaná smetana na ozdobení | Smetana kravská zakysaná 12% |