Nutriční hodnoty (Kürbis Suppe (Hokaidová polévka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 644 kJ / 871 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,31 g |
| Tuky | 75,92 g |
| – nasycené | 50,19 g |
| – nenasycené | 22,89 g |
| –– mononenasycené | 20,45 g |
| –– polynenasycené | 2,44 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,45 g |
| Sacharidy | 34,02 g |
| – cukry | 9,03 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky kari koření | Kari | 7.5 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pražená dýňová semínka | Dýňová semínka | |
| bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá |