Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 184 kJ / 4 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 329,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
| Tuky | 327,47 g |
| – nasycené | 83,52 g |
| – nenasycené | 224,48 g |
| –– mononenasycené | 160,23 g |
| –– polynenasycené | 64,25 g |
| ––– omega 3 | 7,91 g |
| Vláknina | 4,66 g |
| Cholesterol | 915 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 15,50 g |
| – cukry | 8,88 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg kuřecích křidélek | Kuře křídlo | 2000 g |
| 1 dl 1 dl kefíru | Kefír | 100 ml |
| 0,5 dl 0,5 dl oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce pokrájených bylinek (pažitka, máta, estragon, tymián, bazalka...) | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |