Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 173 kJ / 3 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 98,16 g |
– nasycené | 56,87 g |
– nenasycené | 36,25 g |
–– mononenasycené | 29,50 g |
–– polynenasycené | 6,75 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 505,10 g |
– cukry | 285,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |