Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 173 kJ /
3 148 kcal
Bílkoviny46,88 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky98,16 g
– nasycené56,87 g
– nenasycené36,25 g
–– mononenasycené29,50 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,83 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 249 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy505,10 g
– cukry285,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
rozinky (nemusí být) Rozinky
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
máslo na vymazání Máslo kravské
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.