Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 723 kJ /
2 802 kcal
Bílkoviny171,72 g
– z toho živočišné bílkoviny149,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky145,55 g
– nasycené48,35 g
– nenasycené81,93 g
–– mononenasycené64,00 g
–– polynenasycené17,93 g
––– omega 31,99 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 2,42 g
Sůl5,61 g
Sacharidy188,43 g
– cukry29,78 g
––– laktóza11,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g mletého masa (vepřové nebo mix) Vepřový ořez 500 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
150-200 g 150-200 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 175 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
3-4 3-4 vejce (možno vynechat) Vejce slepičí 245 g
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.