Nutriční hodnoty (Pohanka se žampióny, pórkem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 985 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,07 g |
| Tuky | 12,97 g |
| – nasycené | 2,08 g |
| – nenasycené | 10,33 g |
| –– mononenasycené | 4,28 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 78,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 233,00 g |
| – cukry | 11,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek loupané pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku suché cizrny nebo 1 konzerva sterilované | Cizrna | 125 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 5-6 5-6 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské |