Nutriční hodnoty (Pocákané broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 718 kJ / 5 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,88 g |
Tuky | 251,69 g |
– nasycené | 67,14 g |
– nenasycené | 169,34 g |
–– mononenasycené | 57,10 g |
–– polynenasycené | 112,24 g |
––– omega 3 | 6,54 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 768 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 781,13 g |
– cukry | 453,18 g |
––– laktóza | 66,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
150 g 150 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
100 g 100 g marcipánu | Marcipán | 100 g |
75 g 75 g cukru krupice | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
500 g 500 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
500 g 500 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
75 g 75 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |