Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pocákané broskvové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 718 kJ /
5 908 kcal
Bílkoviny118,28 g
– z toho živočišné bílkoviny59,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,88 g
Tuky251,69 g
– nasycené67,14 g
– nenasycené169,34 g
–– mononenasycené57,10 g
–– polynenasycené112,24 g
––– omega 36,54 g
Vláknina22,46 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 768 mg
Sůl2,43 g
Sacharidy781,13 g
– cukry453,18 g
––– laktóza66,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
150 g 150 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
100 g 100 g marcipánu Marcipán 100 g
75 g 75 g cukru krupice Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
500 g 500 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
500 g 500 g broskví Dužina broskve čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
75 g 75 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 75 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.