Nutriční hodnoty (Krkovička zapečená s mascarpone plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 31,20 g |
| – nasycené | 14,72 g |
| – nenasycené | 15,72 g |
| –– mononenasycené | 12,23 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 65,40 g |
| – cukry | 49,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice s kostí či bez | Vepřová krkovice | |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 500 g 500 g ale klidně i víc rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
| balení balení plátkového sýra mascarpone s růžovým pepřem ( Lidl, fa Pilos ) | Mascarpone | |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |