Nutriční hodnoty (Bramborový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 560 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,25 g |
Tuky | 12,13 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 7,61 g |
–– mononenasycené | 1,84 g |
–– polynenasycené | 5,77 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 28,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,07 g |
Sacharidy | 404,21 g |
– cukry | 27,99 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1-2 g 1-2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 1.5 g |
80 g 80 g strouhaných vařených brambor (strouhám i se slupkou) | Brambor zimní | 80 g |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
160 g 160 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 160 g |
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
6-7 g 6-7 g droždí | Droždí pekařské lisované | 6.5 g |