Nutriční hodnoty (Balzamikový bůček s karamelizovanými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 835 kJ / 4 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 301,12 g |
| – nasycené | 78,09 g |
| – nenasycené | 159,47 g |
| –– mononenasycené | 128,01 g |
| –– polynenasycené | 31,46 g |
| ––– omega 3 | 1,42 g |
| Vláknina | 13,66 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 638 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 293,23 g |
| – cukry | 236,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vykostěného prorostlého bůčku bez kůže | Vepřový bok | 1000 g |
| 175 g 175 g tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 175 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| cukr na jablka | Jablko čerstvé | |
| 125 ml 125 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 125 ml |
| balzamikový ocet k podávání | Ocet balsamikový bílý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2-4 2-4 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |