Nutriční hodnoty (Řecká pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 938 kJ / 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,28 g |
| Tuky | 10,16 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 3,69 g |
| –– mononenasycené | 2,81 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 20,73 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 122,13 g |
| – cukry | 15,88 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 plátky 1-2 plátky krkovice nebo kotlety | Vepřová krkovice | |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| asi lžíci lžíci oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
| několik několik vlásků šafránu | Šafrán sušený | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |