Nutriční hodnoty (Řecká pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 938 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,28 g |
Tuky | 10,16 g |
– nasycené | 5,91 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 20,73 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 122,13 g |
– cukry | 15,88 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 plátky 1-2 plátky krkovice nebo kotlety | Vepřová krkovice | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
oregano | Oregano sušené | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
asi lžíci lžíci oleje | Olej řepkový | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
vývar | Vývar hovězí | |
1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
několik několik vlásků šafránu | Šafrán sušený | |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |