Nutriční hodnoty (Pivní tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 585 kJ / 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
| Tuky | 5,02 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 4,30 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 446 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 19,40 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pivní sýry (lze použít i romadur, romadůžek apod. ) | Pivní sýr | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce piva (světlého ležáku) | Pivo světlé 10ᵒ | 15 ml |
| chilli vločky (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |