Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky na lovecký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 546 kJ / 2 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 460,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 449,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,11 g |
Tuky | 29,35 g |
– nasycené | 7,70 g |
– nenasycené | 17,73 g |
–– mononenasycené | 12,20 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 3,73 g |
Vláknina | 27,86 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 2,93 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 69,77 g |
– cukry | 39,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 - 6 5 - 6 kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 1925 g |
3 3 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
120 g 120 g hub | Hřib čerstvý | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
140 ml 140 ml vermutu | Víno bílé sladké | 140 ml |
1 1 polévková lžíce octa | Ocet lihový | |
140 ml 140 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 140 ml |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
450 g 450 g naložených rajčat | Rajče červené sterilované | 450 g |
60 g 60 g vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé zralé | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |