Nutriční hodnoty (Kapr od Bošileckého mostku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 521 kJ / 842 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 91,12 g |
| – nasycené | 29,92 g |
| – nenasycené | 58,57 g |
| –– mononenasycené | 44,52 g |
| –– polynenasycené | 14,05 g |
| ––– omega 3 | 4,25 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
| – cukry | 3,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kousky 2 kousky kapra | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 plátky 2 plátky anglické slaniny nebo klasické slaniny | Anglická slanina | |
| 1/2 1/2 čerstvé bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |