Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jater s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 945 kJ / 1 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 127,70 g |
| – nasycené | 73,72 g |
| – nenasycené | 46,17 g |
| –– mononenasycené | 40,68 g |
| –– polynenasycené | 5,49 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 2,80 g |
| Sodík | 368 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 5,74 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 125 125 g másla (a kousek na osmahnutí cibule) | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 menší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| lžíci lžíci sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| lžíce lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| brusinky dle uvážení | Brusinky zavařené |