Nutriční hodnoty (Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 620 kJ / 7 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 320,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 265,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 436,81 g |
– nasycené | 231,09 g |
– nenasycené | 193,90 g |
–– mononenasycené | 167,59 g |
–– polynenasycené | 26,31 g |
––– omega 3 | 3,04 g |
Vláknina | 113,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 394,83 g |
– cukry | 86,29 g |
––– laktóza | 16,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
(Na maso a omáčku:) | Vepřová kýta | |
1 kg 1 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 1000 g |
25 dkg 25 dkg anglické slaniny (na plátky) | Anglická slanina | 250 g |
20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
8 8 menších mrkví | Mrkev čerstvá | 400 g |
5 5 menších cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 PL 1 PL sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | 15 g |
1 PL 1 PL sušený tymián | Tymián sušený | 15 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 dýně hokkaido středně veliká | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 PL 1 PL třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 palice 2 palice česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
(Na bramborovou kaši s česnekem a podmáslím:) | Česnek čerstvý | |
1,2 kg 1,2 kg brambor | Brambor zimní | 1200.0000476837158 g |
0,5 dkg 0,5 dkg másla | Máslo kravské | 5 g |
0,4 l 0,4 l kyšky | Kyška | 400.0000059604645 ml |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
troška oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
zelené části jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce parmazánu podle chuti | Parmezán | 30 g |