Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 620 kJ /
7 079 kcal
Bílkoviny320,39 g
– z toho živočišné bílkoviny265,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,00 g
Tuky436,81 g
– nasycené231,09 g
– nenasycené193,90 g
–– mononenasycené167,59 g
–– polynenasycené26,31 g
––– omega 33,04 g
Vláknina113,60 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 5,59 g
Sůl13,50 g
Sacharidy394,83 g
– cukry86,29 g
––– laktóza16,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
(Na maso a omáčku:) Vepřová kýta
1 kg 1 kg krůtích prsou Krůta prsa bez kůže 1000 g
25 dkg 25 dkg anglické slaniny (na plátky) Anglická slanina 250 g
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g
8 8 menších mrkví Mrkev čerstvá 400 g
5 5 menších cibulí Cibule čerstvá 350 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 PL 1 PL sušený rozmarýn Rozmarýn sušený 15 g
1 PL 1 PL sušený tymián Tymián sušený 15 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
250 ml 250 ml bílého vína Víno bílé suché 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 dýně hokkaido středně veliká Dýně Hokkaidó čerstvá
1 PL 1 PL třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 palice 2 palice česneku Česnek čerstvý 180 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
(Na bramborovou kaši s česnekem a podmáslím:) Česnek čerstvý
1,2 kg 1,2 kg brambor Brambor zimní 1200.0000476837158 g
0,5 dkg 0,5 dkg másla Máslo kravské 5 g
0,4 l 0,4 l kyšky Kyška 400.0000059604645 ml
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
troška oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
zelené části jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce parmazánu podle chuti Parmezán 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.