Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka risi-bisi s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 125 kJ /
986 kcal
Bílkoviny26,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky10,40 g
– nasycené6,06 g
– nenasycené3,84 g
–– mononenasycené3,08 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,05 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy188,08 g
– cukry18,48 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čerstvého hrášku ( nebo mraženého ) Hrášek zelený 200 g
200 g 200 g uvařené rýže Rýže bílá 200 g
2-3 2-3 hříbky Hřib čerstvý
drůbeží vývar Vývar kuřecí
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.