Nutriční hodnoty (Polévka risi-bisi s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 125 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 6,06 g |
– nenasycené | 3,84 g |
–– mononenasycené | 3,08 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 188,08 g |
– cukry | 18,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g čerstvého hrášku ( nebo mraženého ) | Hrášek zelený | 200 g |
200 g 200 g uvařené rýže | Rýže bílá | 200 g |
2-3 2-3 hříbky | Hřib čerstvý | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská |