Nutriční hodnoty (Polévka risi-bisi s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 125 kJ / 986 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,07 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g | 
| Tuky | 10,40 g | 
| – nasycené | 6,06 g | 
| – nenasycené | 3,84 g | 
| –– mononenasycené | 3,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,76 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 17,80 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,06 g | 
| Sacharidy | 188,08 g | 
| – cukry | 18,48 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g čerstvého hrášku ( nebo mraženého ) | Hrášek zelený | 200 g | 
| 200 g 200 g uvařené rýže | Rýže bílá | 200 g | 
| 2-3 2-3 hříbky | Hřib čerstvý | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská |