Nutriční hodnoty (Květákovo-mrkvové sabji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 945 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 38,90 g |
| – cukry | 24,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 4 4 velká čerstvá rajčata (nebo 1 plechovka sekaných) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička garam masala | Garam masala | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| čerstvá petrželka nebo koriandr | Petržel nať čerstvá |