Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kale a brokolicový salat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 970 kJ /
1 666 kcal
Bílkoviny60,70 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,20 g
Tuky141,99 g
– nasycené43,62 g
– nenasycené82,69 g
–– mononenasycené71,77 g
–– polynenasycené10,93 g
––– omega 30,46 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 2,36 g
Sůl5,75 g
Sacharidy25,42 g
– cukry12,60 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky čerstvého kale
1 1 brokolice menší Brokolice čerstvá 500 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku (250 ml) čerstvě ustrouhaného Parmezán sýru Parmezán 125 g
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku (250 ml) extra virgin olivového oleje Olej olivový 83.3333358168602 ml
1/4 1/4 hrnečku(250 ml) citrónové stavy Šťáva z citrónu
2-3 stroužky 2-3 stroužky rozmačkaného česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 polévkovou lžíci sójové omáčky (já dávám zredukovanou na sůl) Sójová omáčka Tamari
1 kousek 1 kousek rozmačkané Ančovičky (nemusí být) Ančovičky v oleji
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě umletého pepře Pepř černý 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.