Nutriční hodnoty (Kale a brokolicový salat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 141,99 g |
– nasycené | 43,62 g |
– nenasycené | 82,69 g |
–– mononenasycené | 71,77 g |
–– polynenasycené | 10,93 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 25,42 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky čerstvého kale | ||
1 1 brokolice menší | Brokolice čerstvá | 500 g |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku (250 ml) čerstvě ustrouhaného Parmezán sýru | Parmezán | 125 g |
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku (250 ml) extra virgin olivového oleje | Olej olivový | 83.3333358168602 ml |
1/4 1/4 hrnečku(250 ml) citrónové stavy | Šťáva z citrónu | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky rozmačkaného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 polévkovou lžíci sójové omáčky (já dávám zredukovanou na sůl) | Sójová omáčka Tamari | |
1 kousek 1 kousek rozmačkané Ančovičky (nemusí být) | Ančovičky v oleji | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě umletého pepře | Pepř černý | 2.5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |