Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta po uhersku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 323 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,75 g
Tuky85,03 g
– nasycené41,19 g
– nenasycené42,51 g
–– mononenasycené36,12 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy51,70 g
– cukry23,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 400-500 g plátků vepřové kýty Vepřová kýta
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
mletá červená paprika (dle potřeby) Paprika červená sušená
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
masový vývar (dle potřeby) Vývar masový
sádlo na restování Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.