Nutriční hodnoty (Špagetová bábovka s houbovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 746 kJ / 2 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,93 g |
Tuky | 54,95 g |
– nasycené | 21,98 g |
– nenasycené | 22,17 g |
–– mononenasycené | 17,68 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 23,48 g |
Cholesterol | 873 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 277,30 g |
– cukry | 35,35 g |
––– laktóza | 14,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 balíčku 3/4 balíčku špaget ( neuvařit příliš doměkka, ještě se budou | Špagety pšeničné | 375 g |
150 g 150 g tvrdého nahrubo nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub | Hřib čerstvý | |
150 150 g šunky nakrájené na kostičky ( slanina apod.) | Špek | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
hrst hrst posekaného libečku | Libeček čerstvý | |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
trochu trochu mleté papriky | Paprika červená sušená | |
trochu trochu pepře | Pepř černý | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
strouhanka na vysypání vymazané formy | Strouhanka pšeničná |