Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový věnec s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 154 kJ /
3 383 kcal
Bílkoviny90,77 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,05 g
Tuky37,34 g
– nasycené9,04 g
– nenasycené17,44 g
–– mononenasycené12,22 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,16 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 423 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy655,60 g
– cukry270,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
½ prášku do pečiva Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
½ h rnku rnku oleje Olej řepkový
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
½ h rnku rnku mletých ořechů Vlašské ořechy mleté
2 hrnky 2 hrnky nahrubo nastrouhané dýně (tykve) Dýně čerstvá 500 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
1 lžička 1 lžička mletého muškátového oříšku Muškátový oříšek 5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.