Nutriční hodnoty (Tykvový věnec s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 154 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,05 g |
Tuky | 37,34 g |
– nasycené | 9,04 g |
– nenasycené | 17,44 g |
–– mononenasycené | 12,22 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 655,60 g |
– cukry | 270,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
½ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
½ h rnku rnku mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
2 hrnky 2 hrnky nahrubo nastrouhané dýně (tykve) | Dýně čerstvá | 500 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |