Švédské řízky

Vepřové maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 2 názory

Suroviny 10 porcí

10 plátků z vepřové kotlety
polohrubá mouka
sůl
vegeta
pepř
1 masox
1 šlehačka
3 cibule
200 g uzeného sýru
sádlo podle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Rezne naklepeme, osolíme, posypeme vegetou a okoreníme. Obalíme v polohrubej múke a opečieme na masti doružova. Poukladáme do pekáča.

  2. Vo výpeku osmažíme na rezance nakrájanú cibuľu. Cibuľu presypeme na mäso.

  3. V šľahačke rozmiešame lyžicu múky a bujón. Mäso posypeme syrom a zalejeme šľahačkou.

  4. Pečieme 35 minút doružova.

Poznámka od kuchařky

Je to rýchle a veľmi chutné mäsko.

Komentáře k receptu Švédské řízky

Tématické fráze: švédský řízek švédské kotlety švédsky rezeň lahodné vepřové zapečené řízky švédské recepty svedsky veprovy rizek kotlety po svedsku švédské vepřové řízky recepty na řízky obalíme řizek a zalejeme šlehačkou řízek švédský recept švédský řízek švédské přílohy rezne pod peřinou recept svedsky kotlet svedske veprove kotlety švédský řízek recept švedské řízek švédske recept recept švédské kotlety