Švédské řízky

Katarinka Kuchařka: Katarinka

Doba přípravy: 1,5 hodiny 10 porcí Vepřové maso 2 názory

Suroviny

10 plátků z vepřové kotlety
polohrubá mouka
sůl
vegeta
pepř
1 masox
1 šlehačka
3 cibule
200 g uzeného sýru
sádlo podle potřeby
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rezne naklepeme, osolíme, posypeme vegetou a okoreníme. Obalíme v polohrubej múke a opečieme na masti doružova. Poukladáme do pekáča.

  2. Vo výpeku osmažíme na rezance nakrájanú cibuľu. Cibuľu presypeme na mäso.

  3. V šľahačke rozmiešame lyžicu múky a bujón. Mäso posypeme syrom a zalejeme šľahačkou.

  4. Pečieme 35 minút doružova.

Poznámka

Je to rýchle a veľmi chutné mäsko.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švédské řízky

Tématické fráze: švédský řízek švédské kotlety lahodné vepřové zapečené řízky švédsky rezeň švédské recepty kotlety po svedsku recept švédský řízek švédské přílohy svedsky veprovy rizek rezne pod peřinou recept svedsky kotlet obrácený rezeň řízek švédský lahodné vepřové řízky švédské zapečené kotlety svedska rizek zapečené kotlety po švédsku veprove domaci klobasy po svedsku-recept svedske cukrovi recepty švédský řízek

Zapomněl/a jsem heslo