Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s miniváclavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 345 kJ /
560 kcal
Bílkoviny20,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,36 g
Tuky1,44 g
– nasycené0,65 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,05 g
Vláknina31,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy103,20 g
– cukry13,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g maličkých ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 500 g
300 g 300 g maličkých Václavek Václavka čerstvá 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
hrst hrst kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrášek a kapie (dávám mražené - Maďarská směs) Hrášek zelený
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.