Nutriční hodnoty (Bramborový salát s miniváclavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 345 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 31,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 103,20 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g maličkých ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g maličkých Václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
hrášek a kapie (dávám mražené - Maďarská směs) | Hrášek zelený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |