Nutriční hodnoty (Bramborový salát s miniváclavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 345 kJ / 560 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,36 g | 
| Tuky | 1,44 g | 
| – nasycené | 0,65 g | 
| – nenasycené | 0,17 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 31,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 66 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 103,20 g | 
| – cukry | 13,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g maličkých ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 300 g 300 g maličkých Václavek | Václavka čerstvá | 300 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrášek a kapie (dávám mražené - Maďarská směs) | Hrášek zelený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml | 
 
	