Nutriční hodnoty (Zasypaná jogurtovo-cuketová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 932 kJ / 4 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,74 g |
Tuky | 170,15 g |
– nasycené | 25,95 g |
– nenasycené | 130,63 g |
–– mononenasycené | 91,89 g |
–– polynenasycené | 38,74 g |
––– omega 3 | 10,65 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 695,17 g |
– cukry | 326,67 g |
––– laktóza | 20,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek žitné mouky | Mouka žitná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
500 g 500 g selského jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 500 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
200-300 g 200-300 g cukety | Cuketa čerstvá | 250 g |
50 g 50 g kokosu (dle potřeby) | Kokos strouhaný | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
40 g 40 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 45 ml |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |