Nutriční hodnoty (Pikantní žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 430 kJ / 2 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 200,14 g |
– nasycené | 50,07 g |
– nenasycené | 104,07 g |
–– mononenasycené | 84,00 g |
–– polynenasycené | 20,07 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřová žebírka | Vepřová žebra | 2000 g |
červený vinný ocet | Ocet vinný červený | |
sůl | Sůl mořská | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
cibule | Cibule čerstvá | |
jemný kečup (kdo nerad kečup, může použít passatu) | Kečup sladký | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
tymián | Tymián sušený | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
rozmarýn ( bylinky můžou být čerstvé i sušené) | Rozmarýn sušený | |
pikantní koření na žebírka | Koření Argentina |