Nutriční hodnoty (Pikantní žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 430 kJ / 2 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 200,14 g |
| – nasycené | 50,07 g |
| – nenasycené | 104,07 g |
| –– mononenasycené | 84,00 g |
| –– polynenasycené | 20,07 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 0,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřová žebírka | Vepřová žebra | 2000 g |
| červený vinný ocet | Ocet vinný červený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| jemný kečup (kdo nerad kečup, může použít passatu) | Kečup sladký | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| rozmarýn ( bylinky můžou být čerstvé i sušené) | Rozmarýn sušený | |
| pikantní koření na žebírka | Koření Argentina |