Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní žebírka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 430 kJ /
2 254 kcal
Bílkoviny102,10 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky200,14 g
– nasycené50,07 g
– nenasycené104,07 g
–– mononenasycené84,00 g
–– polynenasycené20,07 g
––– omega 30,80 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 407 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy10,50 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřová žebírka Vepřová žebra 2000 g
červený vinný ocet Ocet vinný červený
sůl Sůl mořská
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
cibule Cibule čerstvá
jemný kečup (kdo nerad kečup, může použít passatu) Kečup sladký
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
tymián Tymián sušený
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
oregano Oregano sušené
bazalka Bazalka čerstvá
majoránka Majoránka sušená
rozmarýn ( bylinky můžou být čerstvé i sušené) Rozmarýn sušený
pikantní koření na žebírka Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.