Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkovo-nivovo-hruškové točenice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 939 kJ /
4 526 kcal
Bílkoviny147,90 g
– z toho živočišné bílkoviny82,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,08 g
Tuky239,61 g
– nasycené108,08 g
– nenasycené118,25 g
–– mononenasycené94,09 g
–– polynenasycené24,17 g
––– omega 32,38 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 4,90 g
Sůl12,01 g
Sacharidy430,90 g
– cukry67,90 g
––– laktóza12,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vařené brambory Brambor zimní 100 g
200 g 200 g škvarků Škvarky 200 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g nivy Niva 50% t. v s. 200 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sádlo na potření Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.