Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 697 kJ / 1 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 50,34 g |
| – nasycené | 31,51 g |
| – nenasycené | 17,46 g |
| –– mononenasycené | 14,96 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 435 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| kolik máme plátků plátků tolik plátků šunky | Šunka vepřová vařená | |
| italské koření Bruschetta (skládá se ze sušených rajčat, oleje, rajčatového protlaku, kapar, soli, bazalky, cukru, vinného octa) | Provensálské koření | |
| 5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej z bruschetta | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| oblíbené koření ( já dala Adžiku) | Pepř černý | |
| kuřecí bujón | Bujón kuřecí BIO |