Suroviny
Porce: 40-50 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 49 947 kJ / 11 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 886,13 g |
Tuky | 918,33 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 2,32 g |
Sodík | 34,73 g |
Sůl | 85,00 g |
Sacharidy | 30,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet.
Krok 2: Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou nebo jde vyrobit nástavec na mašinku na maso a lehce ho tam namelme.
Krok 3: Klobásy vložíme do rozehřáté udírny a při mírném topení budou hotové za 2 1/2 hodiny.
Zveřejněno 27. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Moje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Nejnovější recepty
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 2 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 21 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predni hovězí maso,
příprava střívek na klobásy,
střívka na klobásky,
priprava klobasek,
příprava masa na klobásky,
jak si pripravit maso na klobasky,
dodre recepty na klobasy,
dodre recepty na klobasy,
příprava střívka na klobásky,
nabíječka střívek,
bavorské klobásy vyrobit,
klobásky z králíčího mletého masa,
nabíječka na klobásky,
příprava střívka na na klobásy
Suroviny:
bůček vepřový,
maso hovězí,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
česnek,
cukr moučkový,
paprika sušená pálivá,
sůl,
střívka vepřová,
bůček vepřový
Komentáře (1)