Nutriční hodnoty (Turecká kuchyně - Fazolové lusky na olivovém oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 120,10 g |
| – nasycené | 16,53 g |
| – nenasycené | 103,46 g |
| –– mononenasycené | 89,21 g |
| –– polynenasycené | 14,25 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,55 g |
| – cukry | 15,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku vody | Voda | 125 ml |