Nutriční hodnoty (Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 7,08 g |
– nasycené | 2,69 g |
– nenasycené | 1,69 g |
–– mononenasycené | 1,35 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 6,15 g |
– cukry | 5,10 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 rybí konzerva (Nekton - China, Fish and vegetables) | Sardinky v oleji | |
1/2 1/2 střední na jemno nasekané cibule (i naťová) | Cibule čerstvá | 35 g |
100 g 100 g sýra Cottage bez příchuti | Cottage | 100 g |
1 hrst 1 hrst doměkka uvařeného květáku | Květák čerstvý | |
3 kousky 3 kousky jemně posekaných sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |