Nutriční hodnoty (Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 570 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 7,08 g |
| – nasycené | 2,69 g |
| – nenasycené | 1,69 g |
| –– mononenasycené | 1,35 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 6,15 g |
| – cukry | 5,10 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 rybí konzerva (Nekton - China, Fish and vegetables) | Sardinky v oleji | |
| 1/2 1/2 střední na jemno nasekané cibule (i naťová) | Cibule čerstvá | 35 g |
| 100 g 100 g sýra Cottage bez příchuti | Cottage | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst doměkka uvařeného květáku | Květák čerstvý | |
| 3 kousky 3 kousky jemně posekaných sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |