Nutriční hodnoty (Celerový salát na chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 794 kJ / 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,33 g |
| Tuky | 36,47 g |
| – nasycené | 6,70 g |
| – nenasycené | 22,19 g |
| –– mononenasycené | 16,25 g |
| –– polynenasycené | 5,94 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 33,69 g |
| – cukry | 11,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velký celer (syrový) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 200 g 200 g majonézy (dle potřeby) | Majonéza | 200 g |
| 150 g 150 g točeného salámu | Měkký salám | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
| 200-240 g 200-240 g sterilovaného hrášku (1 malá konzerva) | Hrášek zelený sterilovaný | 220 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |