Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 667 kJ /
2 789 kcal
Bílkoviny46,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky119,99 g
– nasycené12,22 g
– nenasycené98,07 g
–– mononenasycené69,28 g
–– polynenasycené28,79 g
––– omega 38,33 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 372 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy373,40 g
– cukry183,23 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g jablíček Jablko čerstvé 250 g
150 g 150 g moučkového cukru (nebo krupice) Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
rozinky Rozinky
tuk (na vymazání) Margarín
mouka (na vysypání) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.