Nutriční hodnoty (Jablíčková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 667 kJ / 2 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 119,99 g |
– nasycené | 12,22 g |
– nenasycené | 98,07 g |
–– mononenasycené | 69,28 g |
–– polynenasycené | 28,79 g |
––– omega 3 | 8,33 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 373,40 g |
– cukry | 183,23 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g jablíček | Jablko čerstvé | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru (nebo krupice) | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
rozinky | Rozinky | |
tuk (na vymazání) | Margarín | |
mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |