Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matar Kachori)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 943 kJ /
1 420 kcal
Bílkoviny47,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,08 g
Tuky28,49 g
– nasycené2,86 g
– nenasycené23,69 g
–– mononenasycené14,70 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 31,99 g
Vláknina31,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 837 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy228,00 g
– cukry25,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku teplé vody Voda 62.5 ml
1/4 lžička 1/4 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 1 g
1/4 lžička 1/4 lžička soli Sůl mořská 2 g
1 hrnek 1 hrnek mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 250 g
1 lžíce 1 lžíce cizrnové mouky Mouka cizrnová 15 g
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého fenyklu Fenykl hlíza 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Garam masala Garam masala 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Amchur powder (mangového prášku)
1/4 lžičky 1/4 lžičky chilli Chilli paprička sušená 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kmínu Kmín 1.25 g
2 lžičky 2 lžičky oleje Olej řepkový 10 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.