Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové česnekově nakládané koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 896 kJ /
453 kcal
Bílkoviny9,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky22,84 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené19,93 g
–– mononenasycené13,93 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 31,80 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,84 g
Sůl29,50 g
Sacharidy48,75 g
– cukry13,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
14-16 stroužků 14-16 stroužků česneku Česnek čerstvý 105 g
2-3 2-3 větší cibule Cibule čerstvá 175 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
kmín Kmín
3 KL 3 KL soli Sůl mořská 24 g
2 KL 2 KL vegety Kořenící směs sypká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.