Nutriční hodnoty (Pekáček Adama Richmana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 575 kJ / 3 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,75 g |
| Tuky | 209,83 g |
| – nasycené | 53,69 g |
| – nenasycené | 109,46 g |
| –– mononenasycené | 89,03 g |
| –– polynenasycené | 20,44 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 34,74 g |
| Cholesterol | 425 mg |
| Sodík | 3,85 g |
| Sůl | 8,65 g |
| Sacharidy | 198,51 g |
| – cukry | 27,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 500 g 500 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
| 2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
| 300 g 300 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| cukr | Cukr bílý |