Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 637 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,10 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 15,14 g |
Sůl | 35,98 g |
Sacharidy | 141,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Wl
Moje poznámka
Kuřecí teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Wl
Nejnovější recepty
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Ruské bifteky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno 22. 3. 2025 15:29
Husitská směs
Přidáno 22. 3. 2025 11:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Nelinka2013 před 1 hodinou
Rychlý, jednoduchý jablečný moučník
Jan Nemec před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
padydek1 před 1 hodinou
Kuřecí čína
Evajira před 1 hodinou
Americký mrkvový dort se smetanovým krémem
TondaJ před 2 hodinami
Citronová bábovka babeta
padydek1 před 2 hodinami
Mánkova pomazánka z kapřích jiker
Pochopova před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
Hejhulka007 před 3 hodinami
Výborná fazolová polévka
Falcone před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí teriyaki,
kuře teriyaki recept,
kure teriyaki,
teryaki,
kuře teryaki,
teryaki omáčka,
recept kuřecí prsa teriyaki,
kuřecí teriaky,
kuřecí prsa teriyaki,
omáčka teryaki,
kuřecí s teryaki omáčkou,
kuře teriaki,
kuřecí teryiaki,
teryaki recept,
kuřecí teryaki,
teriyaki recepty,
kuře teriaky,
kuřecí kousky teryaki s rýží,
kuřecí prsa v teryaki omacce,
kure teryiaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
cukr třtinový,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
koření grilovací,
koření kari,
česnek sušený,
semínka sezamová,
olej
Komentáře (2)